Castaway Karışık İçecek – Bir keşifte ne içilmeli


Her zaman bir öğleden sonra kokteylden çok daha iyi bir şey olmadığına inanıyordum. Sonra National Geographic Orion’da çubuğu yöneten mixolog Enrique bize imza kokteyli yaptı. Tropiklerin etrafında yelken açan bir keşif gemisinde öğleden sonra karışık bir içecek – şimdi çok daha iyi, değil mi?

Keşif, keşif zor olmalı? Avustralya sahilinin vahşi kuzeybatısındaki Kimberley etrafında yelken açarken, yedik, sarhoş ve çok iyi uyuduk.

Gün boyunca zodyak sürat teknelerimizdeki seferler, Orion’a ferahlık için özlem duymamızı sağlıyor. Timsah istila edilen mangrovların yanı sıra antik mağara resimlerine göz atın ve somut şelalelere göz atarak yaklaşan kanyonları izlemeye kadar yalnız koylardan-hepsi susamış iş.

Neyse ki, Enrique bunu kapsadı. Bizim için karışık bir içecek bulmasını istediğimizde, sessizce hevesli. Ve onun ortaya çıktığı şey sadece lezzetli.

National Geographic Orion’da ekici yumruk

İşte ihtiyacınız olan şey:

? 1.5 x beyaz rom

? ¼ x portakal suyu

? ¼ x ananas suyu

? 1 x karanlık rom

? Angostura acı serpin

? Grenadin serpin

? Turuncu, kiraz ve garnitür için biraz şemsiye

? buz

İşte yaptığınız şey:

1. Beyaz romdan başlayarak yukarıdaki satın almada buz üzerinde karışık içeceği geliştirin.

2. Bir hamak keşfedin ve dalgaların tadını çıkarın.

Varyasyonlar

? Karanlık rom yerine baharatlı bir rom deneyebilirsiniz. Ölü adamın azalması mükemmel olurdu.

? Biraz biber eklemek – ya biber schnapps ya da buz eklemeden önce camda çamurlu küçük bir parça taze biber – bu içeceğe büyüleyici bir ısı sağlayacaktır.

? Garnitürlerle oynayın. Enrique bize Orange’ın iyi olduğunu söyledi, ancak ananas dilimi gibi şeyler de iyi çalışacak. Gerçekten evde ne varsa!

Bu ferahlatıcı, meyveli içecek, sıcak bir günün kontrolünün sonunda ya da ne yaptığınız her neyse. Aynı şekilde bir kutlama veya barbekü karışık bir içecek seçeneği için olağanüstü bir karşılayıcı olacaktır.

Çok daha karışık içecek ilhamı için, şimdiye kadar yazdığımız en iyi karışık içecek kitabını inceleyin: en iyi karışık içecek partisini tam olarak nasıl tutacağınız!

Keşif yolculuğuna çıktığınızda ne içiyorsunuz? Bize yorumlarda söyleyin!

MRS Romance, İçecek Tarifi National Geographic Orion Kıdemli Barmen Enrique Abordo’nun izniyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *