7 Baltimore, ABD’de Yapılacak Harika Şeyler @AbiteOfCulture


İçindekiler Tablosu

1. Spor kültürünü deneyimleyin
2. Hampden’deki iç yenilikinizi bulun
3. Federal Hill Yolunuzu Yapın
4. Zamanda bir adım atın ve Fells Point’teki Arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşın
5. LP vapurlarında yengeç yiyin ve Faidley’de yengeç kekleri
6. Graffiti Alley’e göz atın
7. Amerikan Tarihini Keşfedin
8. Baltimore, Maryland’de konaklama bulun

Baltimore, Baltimore, ABD’de Usabest Bütçe Hostel’de nerede kalmalı – Merhaba Baltimore Hostel
Baltimore, ABD’deki En İyi Bütçe Oteli – Baltimore Plaza İç Limanı
Baltimore, ABD’deki En İyi Orta Aralık Oteli-Lord Baltimore Hotel
Baltimore, ABD’deki En İyi Lüks Otel – Sagamore Pendry
Yazar hakkında
Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!

1. Spor kültürünü deneyimleyin

Baltimore sporda çok büyük. Şehir kültürünün önemli bir parçası ve insanlar Baltimore’da spor takımlarını çok ciddiye alıyor. İnsanlar yaz aylarında turuncu ve beyaz, kışın siyah ve mor kanıyorlar. Baltimore kültürünün tadına bakmak istiyorsanız, bu tam da bunu yapmanın harika bir yoludur.

Beyzbol sezonu Nisan ve Ekim/Kasım ayları arasında ve Baltimore tartışmasız bugüne kadar inşa edilen en iyi beyzbol stadyumuna sahiptir. Camden Yards 1992’de açıldı ve muhteşem bir “vintage” havası var. Bir yaz akşamı geçirmek için ideal bir yer; İçinde Old Bay Spice ile bira aldığınızdan emin olun!

Ağustos/Eylül ve Mayıs arasında futbol sezonu. Baltimore Ravens stadyuma bir ton hayran getiriyor. Yüksek sesle, aşırı derecede bir deneyim, ama kesinlikle seveceğiniz bir deneyim!

2. Hampden’deki iç yenilikinizi bulun

Hampden, Baltimore şehir merkezinin dışında birden fazla yönden farklı bir mahalle. “Hon” kültürünün kalbidir. “Hon” (bal için kısa), Baltimore’dan insanların lehçesinden ve 1950’lerde Baltimore’un yaşam tarzından kaynaklanıyor. Oriole’nin oyununa gerçekten uymak istiyorsanız, “Dem o’lar nasıl, hon?” Dediğinizden emin olun.

Hampden tonlarca ana n ‘pop dükkanı ve restoranı ile doludur. Rekor mağazalar, hediyelik eşya dükkanları, sevimli kahve dükkanları, İtalyan restoranları ve çok daha fazlası var! Hampden bazı harika olaylar atar; Honfest’ten 34. Sokak Noel Işıkları ekranına. Kaçırmamanız gereken bir Baltimore deneyimi.

3. Federal Hill Yolunuzu Yapın

Federal Hill, Baltimore’da alabileceğiniz en iyi (ücretsiz) manzaralardan biridir. Baltimore şehir merkezine bakmaktadır ve şehri gözlemlemek için çok rahatlatıcı bir yoldur. Bu bir halka açık parktır, böylece isterseniz biraz piknik bile getirebilirsiniz!

Eğer bir tarih tutkunu iseniz, burası da ziyaret etmeniz için harika bir yerdir. Tepe İç Savaş’ta bir savaş kalesi olarak kullanıldı ve toplar hala bugüne kadar kaldı!

4. Zamanda bir adım atın ve Fells Point’teki Arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşın

Fells Point, konsantre küçük bir mahallede bir ton tarihi içerir. Amerika bir ülke haline gelmeden önce bile dolduruldu! Suyun kenarı boyunca dolaşırken büyük titreşimler için körfez boyunca koşar.

Nisan/Mayıs ve Kasım ayları arasında bir çiftçi pazarı bile bulacaksınız! Her türlü meyve, sebzeler, sokak yiyecekleri, taze sıkılmış limonata ve her türlü ev yapımı ürünle inanılmaz bir pazar. Sadece bir nedenden dolayı pazara giderseniz, iyiliğim sokak yemeği olsun!

5. LP vapurlarında yengeç yiyin ve Faidley’de yengeç kekleri

Yengeçler Maryland mutfağının ve tartışmasız kültürün en önemli parçasıdır. Kendinize bir çeşit yengeç bulana kadar Maryland deneyimlemediniz; İster Old Bay Spice ile kaplı klasik yengeç veya Old Bay Spice ile aşılanmış bir yengeç kek olsun. İkisiyle, yanlış gidemezsin.

LP Steamers, Baltimore şehir merkezinin hemen güneyinde bir mahalle olan Locust Point’te yer almaktadır. LP vapurları köşede mükemmel baharatlı, mükemmel pişmiş Maryland yengeçleri sunan küçük bir yer. Hayal kırıklığına uğramayacaksın! Daha önce hiç yengeç yemediyseniz, tüm eti çıkardığınızdan emin olmak için personele bir öğretici isteyin.

FAIDLEY’nin kendi uzun geçmişi olan Lexington Market’in içinde yer almaktadır! Lexington Market, en iyi, gerçekten geleneksel yiyeceklerden bazılarına sahiptir. Gastronomi görmeli, bir foodie kova listesi yeri! Faidley’nin Lexington Market’in en iyi bilinen satıcılarından biri ve iyi bir sebep. Onlar şimdiye kadar tatmak, eller aşağı olacağınız en iyi yengeç kek var. Bir yumru et yengeç pastası aldığınızdan ve kızartmalarını sağlayın; Onları yemenin en iyi yolu!

6. Graffiti Alley’e göz atın

Baltimore, sanat derecelerinde lider olan Mica dahil olmak üzere en iyi sanat okullarından bazılarına sahip çok iddialı bir şehir haline geldi. Baltimore’un nüfusunun uyuşturucu kullanımı ile ilgili sorunları olduğu bilinse de, Baltimore sanatçıları ve galeri sahipleri yardım etmenin bir yolunu buldular; Graffiti sokak ile!

Howard Caddesi ve North Bulvarı arasında Graffiti Alley’i bulacaksınız. Bir dizi renk ve muhteşem tasarımla kaplıdır. Grafiti duvarının arkasındaki cazibe sanatın kendisi değil, ilgili nedeni.

İlgili olmaknull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *