Sonraki durak, Cleveland!


Kasım ayında, Orta Batı’nın en az söylenen hazinelerinden Cleveland’a bir hafta sonu trek yaptık. Kuzey Ohio’daki güçlü Cuyahoga Nehri’nde bulunan Cleveland, ülkenin pas kuşağına sıkıca dikildi. Bununla birlikte, bunun yanmış depoların yanı sıra terk edilmiş fabrikaların zihninizde resimlerini karıştırmasına izin vermeyin. Elbette, bunlardan birkaçı var, ancak fantastik yemek, müzik ve müzelerin bir hafta sonundan sonra evimin belirtmesi gereken tek şey “Ne zaman geri dönebiliriz?” İdi.

Cleveland’ın Güney’den gelen yöntemi, eyaletin birçok muhteşem coğrafyasından birkaçı ile kesiliyor. Cuyahoga, devletin kuzeydoğu köşesinde geniş bir U çıkarır; Headwaters, nehrin Erie Gölü’ne boşaltıldığı yerden biraz daha kuzeydedir. Nehir Akron’dan ayrılırken, burada Cuyahoga Vadisi Milli Parkı olarak korunan doğal Cuyahoga Vadisi’ne düşer. Bu muhteşem manzara patikalarla çatlaktır. Kışın, hane halkları kar ayakkabısı veya kros kayağı çıkarabilir veya Virginia Kendall Tepeleri’ndeki kızakları alabilirler.

Bir hane, günü hızlı bir şekilde yürüyüş (çok fazla kar olmadığında) veya kar ayakkabısı (varken) veya şelaleler için keşif yaparak (Brandywine düşmeleri erişilmesi en basit olanıdır) harcayabilir. Cuyahoga Valley Scenic Demiryolu kaçırılmamalı. Tren yıl boyunca faaliyet gösteriyor ve kış mevsimi kar, kalınlaşmaya bir engel gibi görünebildiğinde parkın özel bir bakışını sunuyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, tüm bu doğal cazibe, Cleveland’ın beklenmedik sayıda yüksek kaliteli müzenin yanı sıra şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Gençliğiniz gençliğiniz gençliğinizin müziğine bağlanırsa, Dünya’da bir yürüyüş için hafıza şeridinde bir yürüyüş için çok daha iyi bir yer yoktur. Tam burada garaj grupları, boğucu şarkıcılar ve kendi kendini tanımlayan ön adamlar putperestlik sınırları olan bir tedavi görüyorlar. Kostümlerin yanı sıra enstrümanların yanı sıra, kaya yapan yıldızların yanı sıra bugün ne olduğunu yuvarlayan yıldızların ham kesimlerini ve unutulmuş röportajlarını dinleyin. Öğle yemeğinde buraya giderseniz, satıcıdan ön taraftan sıcak bir köpek tutmayı planlayın (veya başka düzenlemeler yapmayı). Bu konumun inanılmaz bir hamburger ve patates kızartması sunmasını bekleyebilirsiniz, ancak yanlış olur.

Hemen yandaki ve aileler için muhtemelen çok daha büyüleyici olan Fantastic Lakes Bilim Merkezi. Bu müzede bir IMAX sinema salonunun yanı sıra gördüğümüz en etkileyici, uygulamalı sergilerden birkaçı var. Gitmemiz sırasında, Hubble teleskopu hakkında bir film izleme ve filmde gördüğümüz astronot Mike Good ile bir Soru -Cevapta yer alma olanağımız vardı. Her ne kadar özel etkinlikler bir yana, burada oynamak ve oynamak için çok şey var.

Yemek zamanı döndüğünde, Lakewood’un yanı sıra tanınmış eriyik bar ve ızgaradan da uzak değilsiniz. Buradaki çizgiler uzun, aynı zamanda tipik öğle uçuş sırasında bile bir koltuk için birkaç saat beklemeyi bekleyebilirsiniz, ancak Cleveland’daki insanlar bana gurme birinden birinin geleneksel olandan daha iyi bir şey olmadığını söylüyor kızarmış peynirli sandviç. Aynı şekilde Cleveland Heights’ta şehrin doğu tarafında bir yer var. Bu şekilde birkaç müzeleri gezerken kendinizi keşfederseniz bu rutininize uyabilir.

Yürüme mesafesinde Cleveland Doğa Tarihi Müzesi, Cleveland Botanik Bahçesi ve Cleveland Sanat Müzesi var. Bundan sonra Nisan ortasına kadar Doğa Tarihi Müzesi aşırı memelilerin sergisini gösteriyor. Hepimiz dinozorların canavar boyutu hakkında biraz şikayet ettik, ancak bu çılgın büyük memelileri-Armadillo gibi bir Volkswagen büyüklüğünde bir kabuk gibi-görmek, son derece harika ve gençler gibi!

Cleveland Heights’a hiçbir yolculuk, Coventry Road’da bir yürüyüş yapmadan toplam olmazdı. Tommy’nin restoranı, burada hamburgerlerin yanı sıra, Roll Onur Listesi’nin yanı sıra Rock’ta da olmasını arzu ettiğiniz patates kızartmasıyla birlikte. Onlarca yıldır insanlar milkshake’lerinde övündüler ve deneyim tamamen efsane kadar yaşıyor. Restorana bağlı iki katlı kullanılan bir kitapçı (bodrum saymak değil). Biraz yemek sonrası tarama için fantastik konumu. Bundan birkaç kapıdan sonra, büyük bir eğlence, yeni ve kullanılan oyuncakların yanı sıra yeni bir dükkanı keşfedeceksiniz. Uzun süredir kayıp Şirin koleksiyonunuzu veya Hans Solo Action figürünüzü kaçırdınız (Millennium Falcon ile birlikte)? Burada her şeyi keşfedeceksiniz.

Cleveland’dayken, bir ev eğlence takvimini incelediğinizden emin olun. Bir tekne yükü festivaline ek olarak (bkz. Kardeş sitemizin Cleveland Bira Haftası’nı değerlendirmesi), şehir merkezinde bir dizi tiyatro ve rutin bir şov akışı burada sahne alıyor. The Rock ve Roll Hall of Fame geleneksel sanatçıları getiriyor, bunların sayısı ARe artık büyük ölçekte turneye çıkmıyor. Dave Bartholomew’in yanı sıra Fats Domino için haraç şovunu yakaladık. Ohio’ya biraz Mardi Gras getiren gece, New Orleans Rebirth Pirinç Bandının kalabalığın tam anlamıyla atlamasıyla fuayede sona erdi. Bira için Yol Gezileri (kardeş sitemiz) aynı şekilde Cleveland’ın zanaat bira sahnesinde bir dizi başka makaleye sahiptir.

Cleveland’da yapılacak şeylerin tam listesi için şehrin ziyaretçisine ve kongre bürosuna olumlu Cleveland’a göz atın.

İlişkili

En İyi 4 Temmuz Memleketi Etkinlikler ve Trips Independence Günü. İster karpuz yemek için bir hafta sonu kaçamağı anlamına gelir, küçük bir kasaba geçit töreni görüntüleyin ve bir bayrak sallama ya da Sandfest gibi bir hafta süren kir bisiklet gezisi, her şey ev ve anılar yapmakla ilgilidir. Tam işte bu yılın en iyi memleketi etkinliklerinin yanı sıra 4. için gezilerimiz…
17 Haziran 2010 “Mevsimsel Seyahat”

Louisville, KentuckyKentucky’deki aile kaçamağı, at yarışı, burbon ve hatta mavi çim ile tanınır. Sanat, kültür, eklektik mahalleler ve bir metropol topluluğunda gelişen bağımsız şirketler ile Louisville hepimizi büyüledi.
2 Eylül 2010 “Kentucky”

Ohio’da kalmanın yanı sıra, Park Lodgesjoing’i bir avuç park sistemine tamamen ücretsiz olarak erişim sağlayan bir avuç eyaletle, Ohio sakinlerinin ve Ohio ziyaretçilerinin yürüyüş, bisiklet, tekne, kamp ve Yöntemlerini Orta Batı’nın büyük bir parçasında oynayın. Yetmişten fazla parktan fazla park, dokuzunun devlete ait locaları vardır-bunların 2 tanesi…
5 Ekim 2011 “Konaklama”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *