Konuk Postası: Çocuklara yürüyüşten zevk almayı öğretmek


Çocuklarınıza yürüyüşten zevk almalarını nasıl gösteriyorsunuz? Çocuklarımıza doğada zaman içinde zevk almalarını göstermek her zamankinden çok daha önemli. Ekran süresi çocuklar için açık hava oyun süresinin yerini alıyor ve gelecek nesli kanepeden almak hayati önem taşıyor. Jeff Alt hevesli bir yürüyüşçü ve her gün açık havada konuşuyor ve yazıyor. 2.160 mil Appalachian Trail’i yürümenin yanı sıra, 218 mil John Muir Trail’i karısıyla birlikte yürüdü ve karısı, genç kızı ve geniş ailesi ile 50 millik bir İrlanda yoluna doğru yürüyüş yaptı. O ve ortağı, düğün günlerinde sırt çantaları giyen kilise kapılarından çıktılar ve çocuğu 8 haftada ilk yürüyüşüne alındı.

Bir rutini geliştirmeye başlayın:

Çocuklarınıza sağlıklı bir doz “erken açık hava müdahalesi” verin. Daha sonra ödeyecek.

Yenidoğanınızla yürüyüşe başlayın. 15 kilodan daha ağır olan bebekler ve çocuklar bir ön gövde taşıyıcısı veya bir askıda taşınmalıdır. 16 ila 40 kilo ağırlığında çocuklar bir çocuk taşıyıcı sırt çantasına sığabilir. 30 kilodan fazla ağırlığındaki çocuklar kısa mesafeleri artırmaya ve biraz gün çantası taşımaya hazır olabilirler.

Bırakın çocuğun liderlik et. Bu, ilgilendiklerine odaklanmanıza yardımcı olur ve onları tozunuzda bırakmanızı engeller.

Her gün dışarı çık. Günde bir kez aileyle yürüyüşe çıkın. Bloğun etrafında yürüyün, parka gidin, plaja ve nehre gidin. Haritalar ve kitaplar alın ve arayın ve gidecek yeni yerler bulun. Her zaman yeni yerlere bakın.

Paradan tasarruf edin ve her yerde sürüşü bırakın. Markete yürüyün. Akşam yemeği ve geri için yerel restoranınıza yürüyün. Kütüphaneye yürüyün. Yürüyüşü ve yürüyüşü dişlerinizi fırçalamak kadar rutin hale getirin.

Dış mekanı içeri getirin. İlgi ve coşku yaratmak için düzenli olarak eğitin. Gittiğiniz çocukların ve yerlerin birçok fotoğrafını çekin. Aile ve oturma odası ve Noel kartları için posterler yapın. Gitmek istediğiniz yerleri gösteren dergiler, video ve sanat eseri alın. Uzak yerler hakkında hareketli resimler kiralayın. Bir gün kontrol edeceğiniz haritalara ve vahşi yaşam, ortam ve muhteşem manzaranın fotoğraflarına bakmak için birlikte kullanın.

Yüksek teknolojiye git. Gadget’ı getirin! Bilgisayar Game ineklerini macera teknolojisine çevirin. (örn. GPS, Pedometreler far fenerleri, geocaching) ve bu olağanüstü cihazların Shenandoah ve Müthiş Smoky Mtn NTL’deki çöpçü yürüyüşü gibi eğlence için nasıl kullanıldığını göster. Parklar.

Çocukları yerel oryantiring kursuna götürün ve GPS & Compass’ı birlikte nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Çocukları tüm gezileri ve maceraları planlamaya dahil edin. Daha büyük çocuklar, hedefinizi veya sporunuzu araştırmak için bilgisayarı kullanabilir. (Tüm milli parklar ve diğer birçok destinasyonda gerçekler ve bilgi dolu Web siteleri vardır., haritalar, vahşi yaşam).

Çocukların (özellikle gençler) bir arkadaş getirmesine izin verin. Ebeveynlerden yetki alın ve bir kulüp macerası yapın.

Hedef ve etkinliği araştırın. Gençlerinizin bu google, park web siteleri, kütüphane, kitapçı seyahat bölümü, Outfitters vb. İle size yardımcı olmasını sağlayın.

Mektubunuz Var! Bölgenin haritalarını ve rehber kitaplarını gönderin ve yürüyüş, rangers, rehberler vb. İle ilgili yerel seyahat uzmanlarına danışın.

Her fırsatta yerel slayt şovlarına veya derslere (Outfitters/Kütüphaneler/Kitapçılar) katılın.

Önceden plan yapın – özellikle küçük çocuklarınız olduğunda. Evcilleştirilmiş olanaklara kolay erişim kullanan bir iz seçin. Bir ana kamp veya önceden düzenlenmiş konaklama bulundurmak, bir Sherpa değil, ebeveyn olmanızı sağlar.

Ulaşım seçeneklerini kontrol edin. İzden çıkmanız gerekiyorsa ne yapmanız için bir planınız olmalı.

Restoran ve bakkal olanaklarını belirleyin. Ne paketleyeceğinizi bilmeniz için sadece gelmeden önce neyin mevcut olduğunu bilmek iyi değil, aynı zamanda hava kötüleşirse, hızlı bir şekilde uygulanabilir bir yedekleme planınız olabilir.

Ne bulduğunuza göre ihtiyacınız olanı hazırlayın ve planlayın. Ne tür yaban hayatı bekleyebilirsiniz? Su mevcut olacak mı? Hava ve arazi nasıl? Donma sıcaklıkları, yıldırım fırtınaları ve aşırı sıcaklıkta yürüyüşten kaçınmak istiyorsunuz. Boulder için yüzme deliklerini, yaban hayatını, tatmin edici manzaraları ve müthiş yerleri tanımlamak ve bulmak, çiçeklere, muhteşem ağaçlara ve vahşi yaşama bakmak istiyorsunuz.

İdeal dişli elde edin. Herkesin uygun şekilde hayati dişlilere uygun şekilde takılmasını sağlayın, özellikle botlar ve paketler.

Giyim- pamuk yok! Katmanlarda giyin (sentetikler, polar, yün ve su geçirmez nefes alabilen eşyalar. Karşılaşacağınız hava ve koşullar için ihtiyacınız olanı getirin: yağmur ceketi, şapka, gömlek, çorap, şort/pantolon, iç çamaşırı, Deet Ücretsiz böcek kovanı (Nutrapell, Coleman, vb.), Çocuk güneş koruyucu.

Vahşi doğaya girmeden önce çocuklarınızla mahallenizde evde antrenman yapın. Çocuğunuzu çocuk taşıyıcısına taşıyan pratik yapın. Bu, paketi taşımanıza uyum sağlamanıza yardımcı olur ve çocuğunuz rutine alıştır. Daha büyük çocukları al (4 yaş ve onull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *