Cebu Pasifik Promosyonu: 11.11 Piso Satış


2020 • 9 • 9

En büyük satın alma platformlarının kendi 11.11 teklifleri var, ancak Cebu Pacific geride kalmayacak. Hala Beryahero inanılmaz koltuk festivalinin bir parçası olan ülkenin önde gelen bütçe planı havayolu şirketi, tüm yerli ve dünya çapındaki destinasyonlarını kapsayan bir büyük PISO satışı daha tanıttı.

11-13 Kasım tarihleri ​​arasında, bazı koltuklar için temel ücret masrafı sadece PHP 1’e düşürülecek! Şimdi uçmaya hazır değil misiniz? Seyahat dönemi 1 Temmuz’dan gelecek yıl 31 Ekim’e kadar olduğu için endişelenmeyin! Tam burada çok daha fazla ayrıntı.

Promosyon Dönemi: 11-13 Kasım 2020
Seyahat dönemi: 1 Temmuz – 31 Ekim 2021
Promosyon kodu: Bu satış için indirim kodu gerekmez.

Yayınlanan oranların yalnızca temel ücretler olduğunu lütfen unutmayın. Vergiler, bagaj ödeneği maliyetleri ve diğer ücretler henüz eklenmemiştir.

Mevcut bir seyahat fonunuz varsa, aynı şekilde bir koltuk rezervasyonu yapmak için kullanabilirsiniz.

Yerli destinasyonlar

Uluslararası destinasyonlar

Rezervasyon yapmak için şunu ziyaret edin: www.cebupacificAir.com

Hangi uçuşlar en çok indirimli koltuklara sahip?

Rota başına sunulan koltuk sayısını görmek için, satış gününde bu sayfaya bakın.

Piso Fare satışlarının yanı sıra indirimleri de anlamak

Havayolu indirimleri yasaldır. Bir satışı açıkladıklarında sizi aldatmaya çalışmıyorlar, ancak herhangi bir indirim koltuğu keşfedemezsiniz. Sorun şu ki, sayısız insan kısıtlı sayıda koltuk için silah verdiğinden, onları takmak zor ve daha zorlaşıyor.

Cebu Pasifik indirim ücretlerini puanlamaya çalışıyorsanız, ancak her zaman herhangi birini tespit etmek için çalışmayı bırakın, oturmanın yanı sıra doğru olup olmadığını kontrol etme zamanı. Tam burada bazı ipuçları!

AirAsia, Filipinler’deki Anakara Güneydoğu Asya’da hava yolculuğunu devrim olmak için genellikle kredilendirilirken, bu onur her zaman Cebu Pasifik Havası tarafından tutulmuştur.

En uzun süredir, uygun fiyatlı sağlayıcı ifade Cebu Pacific ile eşanlamlıydı. Herhangi bir sözü, her türlü bütçe planı gezginini heyecanlandıracağından emin olan “Piso ücret” terimini bile kullanmış olabilirler. Cebu Pacific yıllardır uçmayı çok daha fazla Filipinlilere daha iyi getirdi. Bunu, blogumuzun ilk yıllarında, bu PISO ücretleri tarafından desteklendiğinden beri anlıyoruz!

Aslında, blogcu olarak ilk seyahatimizde Cebu Pacific’i uçurduk. Koltuk satışlarından birinden gidiş dönüş bileti takabildik. O zamanlar, bir sürü ekstra ücret yoktu. İndirim biletleri o zaman masrafları P100’den çok daha fazla. Bugün, Cebu Pacific hava yolculuğunu çok daha uygun hale getirme geleneklerine devam ediyor. Her ne kadar sık ​​sık diğer havayollarından daha pahalı ücretlerini keşfetmeme rağmen, CEB hakkında sevdiğim şey, büyük indirimler sağladıklarını belirttiklerinde bunu gösteriyorlar. Sadece birkaç yüz pesoyu kesmiyorlar ve telefon çağırmıyorlar. Yaptıklarında, bir patlama ile yaparlar.

Cebu Pasifik indirim ücretlerini puanlamaya çalışıyorsanız, ancak her zaman herhangi birini tespit etmek için çalışmayı bırakın, oturmanın yanı sıra doğru olup olmadığını kontrol etme zamanı. Ancak önce, bu satışların tam olarak nasıl çalıştığını anlayın.

Sadece sınırlı sayıda koltuk satışa sunulur. Bir uçaktaki koltuk sayısı sonsuz değildir. Havayollarının hepsini satışa sunması için istediğimiz kadar, sadece bir gelir elde etmeleri gerektiğinden gerçekleşmeyecek! Büyük bir grupsanız ve aynı uçuşta olmak istiyorsanız, bununla büyük şanslar.

Yayınlanan oranlar yaygın olarak yalnızca temel ücretlere başvurur. Temel ücretler koltuğun maliyetleri, eksi tüm devlet vergileri, terminal ücretleri ve diğer ek ücretlerdir. Temel ücretler, gerçekten havayolunun kontrolü içindeki maliyetin en büyük kısmıdır. Cebu Pasifik piso ücretini belirttiğinde, belirttikleri şey temel ücretin sadece P1 olmasıdır. Tüm vergileri ve diğer ücretleri de ekleyin ve bu da rezervasyonunuzu gidermek için gereken toplam miktardır.

Erken olmanız gerekir. İlk geldi, ilk hizmet etti. Satış dönemi birkaç gün sürse bile, son birkaç günde indirim ücretleri görmeyi beklemeyin. Olanaklar, diğerleri sizden önce bu değerli koltuk yöntemlerini zaten rezerve etmiş olabilir. Harika haber şu ki, Cebu Pacific şimdi duyurular sunuyor.

Hızlı olmanız gerekir. Her müşteriye seans başına rezervasyon yapmak için yalnızca sınırlı bir süre sağlanır. Gördüğünüz belirli koltuk, birkaç dakika (veya saniye) içinde gidebilir.

Koltuk satışları hakkında ilk anlayan kişi olun

İndirim ücreti almanın ilk adımı, satışın ne zaman olacağını anlamaktır.

Facebook’ta Cebu Pacific Air gibi. Koltuk satışları normal olarak Facebook’ta ortaya çıkar.

Facebook’taki kötü gezgin gibi. Evet! Her zaman büyük koltuk satışlarının yanı sıra sadece Cebu Pacific tarafından değil, diğer havayolları tarafından da indirimleri de ortaya koyuyoruz. Satışı gerçekten kaçırmadığınızdan emin olmak istiyorsanız, haber akışınızla ilgili makalelerimize öncelik verin. Bunu yapmak için JUST, kötü gezgin FB sayfasına bakın, düğmeye uyma üzerine gelin. Açıklanacak seçeneklerin listelemesinde önce bkz.

Satıştan önce hazırlanacak şeyler

İndirim ücreti rezervasyonu savaşa gitmek gibidir. Haha. Sayısız aç pazarlık avcısı, son derece kısıtlı sayıda koltuk için mücadele edecek. Savaşa hazırlan!

Hızlı, güvenilir bir web bağlantısı. Bağlantı ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur. Havayolunun web siteleri, çok sayıda insanın yanı sıra emici bir bağlantıya sahip olmanın yanı sıra işleri daha da kötüleştireceğinden, satış sırasında yavaşlıyor. Neyse ki, Cebu Pacific’in web sitesi son birkaç yılda önemli ölçüde iyileşti. Şimdi rezervasyon yapmak çok daha kolaydır ve daha önce aksine birkaç tarih görebilirsiniz. Yükseklik anlarında bile, aşağı zamanlar nadiren olur.

Bir Cebu Pasifik Air/Getgo hesabı. Getgo, Cebu Pacific’in Sadakat/Ödül Programı’nın yanı sıra üye olmanın kendi avantajları var. Bir GetGo hesabınız varsa, bir uçuş rezervasyonu yaparken kişisel ve kredi puanı kartı ayrıntılarınızı yazmanız gerekmez. Bir koltuk satışı sırasında zaman son derece önemlidir. Bir hesaba sahip olmak, çabanın yanı sıra zaman kazandıracaktır. Bazı satışlar da Getgo üyeleri için özeldir; Bazıları onlara erken kazanım veya erken bildirime erişim sağlar.

Seyahat detaylarınız. Hedef hedefiniz, seyahat tarihleriniz ve tercih edilen zaman.

Planınız B detayları. Bu durumda ilk seçeneğiniz artık sunulmuyor, alternatif bir varış noktasına veya tarihe hazır olması, sürecin çok daha sorunsuz bir şekilde gitmesini sağlayacaktır. Mevcut indirim koltuğu sayısını incelemeye yardımcı olacaktır. Liste normalde gerçek satıştan saatler önce web sitesinin indirim sayfasında yayınlanır. Bu, hangi rotaların çok daha fazla indirimli koltuklara sahip olduğunu görmenize yardımcı olacaktır, bu nedenle indirim bileti alma olasılığı çok daha fazla.

Arkadaşınızın kişisel bilgileri. Bunlar tam adlarının yanı sıra doğum tarihini de içerir. Genellikle, pasaport numarası gerekli bir alan değildir. Aynı şekilde arkadaşınıza önceden yemek tercihlerinin yanı sıra yemek tercihlerini de sorabilirsiniz.

Çok sabır. İndirim uçuşları rezervasyonu kolay değildir. Kararın yanı sıra büyük bir sabır gerektirir, hahaha. Site kazaları veya bağlantınız patladığında, kolayca sağlanmayın. Sadece oyun anlaşmanızı devam ettirin!

Cebu Pacific ile nasıl rezervasyon yapılır

Cebu Pacific Air’in resmi web sitesini ziyaret edin: www.cebupacificeair.com.

Menşe, varış tarihi, seyahat tarihleri ​​ve gezgin sayısınızı seçin. Küçük partilerle kitap. Bu, birçok kez kanıtladığım bir şey. Aynı anda çok sayıda insan için rezervasyon yaptığınızda, site indirim ücretlerini göstermez. Ancak sadece bir veya iki kişiye rezervasyon yaptığınızda, aynı uçuşa sahip olabilirsiniz (aynı uçak, aynı gün, tam olarak aynı saat).

Arama tıklayın. Siteye erişen birçok insan varsa, beklemeniz istenecektir.

Uçuşlarınızı seçin. Sonuçlar sayfasına ulaştığınızda, uçuşu seçebilirsiniz. Aynı şekilde diğer tarihleri ​​de tarayabilirsiniz. En düşük ücret, tarihin hemen altında gösterilir (sekme etiketi). İstediğiniz bir tarihte bir indirim ücreti keşfettiğinizde, maliyeti tıklayın ve eklentilerinizi seçin. Bir check-in bagaj ödeneği ve/veya yemek eklemeyi seçebilirsiniz. Ardından devam edin (ekranın alt köşesindeki mavi düğme).

Her gezginin ayrıntılarını girin. Tam isimlerinizi, doğum tarihlerinizi ve milliyetinizi gerektirecektir. Devam’ı tıklayın.

Eklentilerinizi seçin. (isteğe bağlı). Bunlar arasında ekstra bagaj ödeneği, koltuk tercihi, yemekler ve sigorta kapsamı (seyahat) bulunmaktadır. Devam’ı tıklayın.

Rezervasyon ayrıntılarını gözden geçirin.

Ödemek. Kredi puanı kartı, banka kartı, PayPal, Alipay veya geri ödeme merkezi ile ödeme yapabilirsiniz.

Not: Bazı büyük satışlar için, geri ödeme merkezi seçimi sadece ilk günde sunulmaz.

Bu kadar! Geri ödeme kabul edildiğinde, e -postanızda seyahat planını ve onay alacaksınız.

YouTube hakkında daha fazla fikir ⬇️⬇ates

İlgili Mesajlar:

Air Vanuatu: Gerçekler ve uçuş içi bilgiler

8 İçeriden İpuçları: Piso Fare Uçuşları Etkili Oluşturulma Tam Olarak Nasıl Rezervasyon Yapılır

Cebu Pasifik İndirimi ve Piso Ücreti: Tam olarak nasıl etkili rezervasyon yapılır

Filipin Airlines Promosyonu: Tam olarak nasıl etkili rezervasyon yapılır

Filipin Havayolları: Haziran 2020 için operasyonel uçuşların listelenmesi

Filipin Havayolları: Dünya Çapında Kalkışlar ve Gelişler için Kılavuzlar

Filipin Havayolları Yılın Ortası Satış 2020: Kapalı Hedeflerin Listesi-Genişletilmiş!

2022 CEB İnanılmaz Pass: Tam olarak Nasıl Satın Alınır ve Kullanılır (Cebu Pacific)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *