Floransa’nın en iyi görüşleri


Maceracı Kate, bağlı kuruluş bağlantılarından oluşur. Bu bağlantılardan satın alma yaparsanız, size ek ücret ödemeden bir komisyon kazanacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Floransa, İtalya, kırmızı çatıları ve Rönesans mimarisi ile her açıdan son derece çarpıcı. Ancak bazı yerler gerçekten olağanüstü.

İster sansasyonel fotoğraflar çekmek isterse sadece manzaradan zevk almak isteyin, bunlar Floransa’nın manzaralarını deneyimlemek için en iyi beş yerdir.

1 #1: Duomo’dan Floransa

Duomo Floransa silüetine hakim, bu yüzden birçok insanın tırmanmaya karar vermesi şaşırtıcı değil. Üstten, tüm şehrin 360 derecelik bir manzarasına, yukarı doğru işaret eden kuleler, manzaraya hakim olan kiliseler, şehir kırsal bölgeye yayılıyor.

2 #2: Piazzale Michelangelo’dan Floransa

Her tatilci, Floransa üzerindeki gün batımının panoramik manzarası için Piazzale Michelangelo’da size katılacak. Kalabalıklardan uzak gölgelerde şehir örtüsünün tadını çıkarabileceğiniz San Miniato Al Monte’ye biraz ek olarak biraz da uzaklaşın.

#3: Florence’den fiesole

Fiesole, şehrin üstünde bir dağda oturan Floransa’dan çok daha eski bir eski Etrüsk kasabasıdır. Otobüse atlayın ve Floransa’yı uzaktan görebileceğiniz Fiesole’ye 20 dakikalık bir yolculuk yapın, onu çevreleyen koyu yeşil tepelere hafifçe yerleştirin.

4 #4: Piazza Della Repubblica’daki mağazadan Floransa

Bu mağazanın adını hatırlamıyorum, ancak Piazza Della Repubblica’nın karşısında. Mağazaya girin ve yürüyen merdivenleri olabildiğince kaldırın. Sonra resmi görünümlü merdiveni tepeye çıkarın. Çatıda bir kafe var ve burası, yukarıdan Duomo’yu bu kadar yakın bir şekilde içeren bir manzara alabileceğiniz birkaç yerden biri.

#5: Ponte Alle Grazie’den Floransa

Pek çok insanın Ponte Vecchio’dan fotoğraf çekmesi saçma – neden Arno Nehri’ndeki en çarpıcı köprüyü dışarıda bırakıyorsunuz? Bunun yerine, her zaman Ponte Vecchio’nun müthiş bir çekimine sahip olacağınız Ponte Alle Grazie’ye doğru ilerleyin.

Buna ek olarak, Floransa dairem veya kınamak Ponte Alle Grazie’den sadece bir blok oldu. La Mia Bella, Bella, Bellissima Città, Mi Manchi!

Bu beş yer özel olabilir, ancak Floransa’da nerede olursanız olun, her zaman güzellikle çevrelenirsiniz.

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *