İngiliz Mutfak Maceraları: Biftek ve Böbrek Pastası Yapmak


Maceracı Kate, bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan satın alma yaparsanız, size ek ücret ödemeden bir komisyon kazanacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

İngiliz yemekleri hakkındaki tüm stereotiplere rağmen, kandırılmayın – İngilizler rahat yiyecekleri muhteşem bir şekilde iyi yapıyor. Her şey hava ile ilgili. Northumbria sahilinde ve ülkesinde, soğuk, rüzgar süpürülmüş kuzeydoğu İngiltere’de, Geordies’in ahi ton balığı ve avokado salatalarını gerçekten istediklerini düşünüyor musunuz? Yine, Güney Kaliforniya değil, Northumbria.

Tabii ki değil! Kaburgalarına yapışacak ve onları sıcak tutacak yiyecekler istiyorlar. Bu nedenle, klasik bir İngiliz zımba olan biftek ve böbrek turtası.

Geçtiğimiz bahara kadar, biftek ve böbrek turtasındaki “böbrek” boynuzlu fasulyeye atıfta bulunduğunu düşündüm. Ve sonra Chester’daki bakkale gittim ve sadece Rump bifteğinin yanında oturan organ paketlerini gördüğümde neredeyse bayıldım.

Bir pasta yapmak için böbrekleri dilimlemelisiniz.

Ve iğrenç.

Videoda:

Ewwww.

Kesim bitti, yemek yapma zamanı geldi. Dave bu BBC tarifini çevrimiçi buldu ve biftek, kuzu böbrekleri, sığır eti stokları ve soğanlara ek olarak, turtayı gerçekten iyi tamamlayan kırmızı şarap, havuç ve mantar ekledi.

Biftek ve böbrek turtası yapmanın uzun zaman aldığı ortaya çıkıyor. Eti kızartıktan sonra, sonra böbrekleri kahverengileştirdikten sonra, yine de bir buçuk saat boyunca kaynaması gerekir – sonra pasta tavasına dökün, pasta hamuru ile doldurun ve sonra 40 dakika daha pişirirsiniz!

Sonuç (yemek pişirmeyi bıraktıktan yaklaşık üç saat sonra yedik):

Cehennem evet. Bu güzel görünümlü bir pasta, İngiltere’nin herhangi bir yerinde servis edilebilir-lüks Essex’teki şık restoranlardan Kuzeydoğu’daki Northumbria Cottages’daki yemek odası masalarına kadar.

Bir tabakta servis:

Çok iyiydi. Dave, sahip olduğu en iyi biftek ve böbrek olduğunu söyledi – her yerde.

Böbreklere gelince, nasıl tada girdiler? Güzel, ama garip. Böbreklerin tadı etli, ama farklı – hiç yaşamadığım karanlık, zengin bir et gibi.

Sakal maceralarıma devam edeceğim ve eminim ki yakında böbrekleri daha kolay bir şekilde doğuracağım ve pişireceğim.

Puf böreği ile yemek pişirirseniz, fazlalığı kırptıktan sonra biraz hamur kalacaksınız.

Öyleyse iyi bir şekilde kullanın! Tarçın, şeker ve biraz hindistan cevizi ile tepesinde Nutella dolu cirolar yaptık!

Böylece ilk kez geleneksel bir İngiliz yemeğinde elimi deniyorum (elbette bir pastırma sarnie’nin yanı sıra). Her biri böyle yemek için 20 kilo kazandıktan birkaç ay sonra size geri döneceğim.

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *