Katar Dünya Çapında Gıda Festivali’ne gitmek için 10 neden!


Dünya Gıda Seyahatleri Derneği’ne göre, ‘Yemek seyahati veya yemek turizmi, yer duygusu elde etmek için bir konumun tadı için seyahat etme eylemidir’. Sonsuz yeni yemek şovları, bloglar ve vloglar, dünya haritasındaki kendi gıda konteyneri listeleri ile başa çıkmak için dünyanın dört bir yanındaki foodies’e ilham veriyor.

Katar Takvimi tarafından fotoğraf
Katar gibi bir merkez-kültürel özgünlüğün modernliği karşıladığı ve dünyanın insanların her ikisinin de en iyisini yapmak için bir araya geldiklerinde-yaklaşan bahar tatiliniz sırasında ülkenin en uzun süredir devam eden yiyecek kutlamalarını tuttuğunda, neden denetleme olasılığına atlamıyorsunuz Sadece bir yolculukta sürekli büyüyen yiyecek arzusu listesi mi? İşte bu yıl 20-30 Mart tarihleri arasında Katar Dünya Çapında Yemek Kutlaması’na (QIFF) gitmeniz için on neden var:

İçindekiler

1. Milestone Special Edition
2. Gezici sayıda yiyecek seçeneği
3. ye. Oyna. Öğrenmek
4. Dünya Çapında Mutfak Maestros
5. Şimdi ziyaret zamanı!
6. Dünyanın en açık ülkelerinden biri
7. Dünyanın En Güvenli Ülkesi
8. House to ödüllü havayollarının yanı sıra havaalanı
9. Muhteşem hava durumu ve sınırsız dış aktiviteler
10. 2022 FIFA Dünya Kupası Katar ™ hazırlıklarını izleyin

1. Milestone Special Edition

Katar Takvimi tarafından fotoğraf
Arap Yarımadası’nda en çok beklenen etkinliklerden biri olarak ortamını kazanan QIFF, dünyanın çeşitli mutfaklarını kutlamak için her baharın dünyanın dört bir yanından gelen yiyecekleri memnuniyetle karşılıyor. Dünyanın her köşesinden 400.000 ziyaretçi geçen yıl 11 günlük gıda bolca kutlamasından ve bu yıl 10. yıldönümü ruhunda, kutlama organizatörleri, lezzetlerin, özel mutfak deneyimlerinin, eğlencenin eşsiz bir patlamasını planlıyorlar. ve unutulmaz otantik deneyimler.

2. Gezici sayıda yiyecek seçeneği

Katar Takvimi tarafından fotoğraf
11 günlük gıda güzergahı ile 150 nefis F&B seçeneği yaşama olanağına sahip olacaksınız. Oteller, restoranlar, kafeler, catering ve yaklaşan bölgesel girişimciler, önde gelen Arap lezzetlerinden dünya çapındaki tüm büyük mutfaklara kadar değişen ağız sulandıran güzellikler sunuyor; Taze organik oluşturmanın yanı sıra sağlıklı seçimlerden, ustaca kreasyonların yanı sıra sizi şaşırtmak zorunda olan gıda kombinasyonlarına kadar.

3. ye. Oyna. Öğrenmek

Katar Takvimi tarafından fotoğraf
QIFF Katar’ın ikonik mekanlarını spot ışığına getirirken, gezginliğinizi ve iç gezicinizi serbest bırakacaksınız. Bu yılki ziyaretçiler, Katar’ın Eğitim Şehrinin sunduğu tüm tümlerini alacak, kutlama etkileyici bir şekilde tasarlanmış ve peyzajlı oksijen parkında merkez sahne alacaklar. Adına göre, Education City, dünyaca ünlü yedi yükseköğretim kurumunun yanı sıra en son araştırma çalışma merkezlerinin yanı sıra muhteşem Katar Ulusal Kütüphanesi (Ödüllü Minaretein binası (Eğitim Şehri de dahil olmak üzere zarif olarak tasarlanmış binalar için evdir. Cami), Kur’an Botanik Bahçesi, son teknoloji ürünü bir binicilik merkezi, Trackman serisine sahip dönüm noktası golf kulübü, şefin bahçe organik restoranı ve Torba Çiftçi Pazarı.

4. Dünya Çapında Mutfak Maestros

Katar Takvimi tarafından fotoğraf
Her yıl, küresel olarak beğenilen şefler izleyicileri QIFF’deki mutfak büyüsü ile büyülüyor. Hayranların yanı sıra gıda meraklıları sadece zanaatlarını huşu içinde izlemekle kalmaz, aynı şekilde satın alma ve onları şahsen selamlama şansına sahiptir. Martha Stewart, Anna Olsen, Andy Bates, Graham Elliot ve Sanjeev Kapoor gibi mutfak guruları, yıllar içinde Qiff’in çevrimiçi yemek pişirme tiyatrosunun yanı sıra bu yıl, dünya çapında yaklaşık 30 tanınmış ve 14 ülkeden bölgesel yıldız şefleri katıldı. QIFF Platformu. Dominique Ansel, Eric Lanlard, Ranveer Brar, Siba Mtongana, Jenny Morris, Lorraine Pascale, Bobbie Lloyd ve Jameela Al Lenqawi bu isimlerden sadece birkaçı.

Festivalin aralarında, hevesli şefler, Demir Şef Masharu Morimoto, Richard Sandoval, Nobu Matsuhissa gibi Maestros’tan Doha’da 5 yıldızlı restoranlarda şefin masa pişirme masterclass’larına gidebilirler.

5. Şimdi ziyaret zamanı!

Fotoğraf: Christine und Hagen Graf CC 2.0
Katar, kontrol etmek ve keşfetmek için bir merkez ve şimdiden daha iyi bir zaman? Ocak ayında Forbes, 2019’da Qatar’ı 7 numaraya yerleştirerek seyahat etmek için en iyi 15 yerlerini yayınladı ve Jean Nouvel tarafından tasarlanmış Katar Ulusal Müzesi ve bu yıl kapılarını açan Msheireb müzeleri gibi muhteşem kültürel yerleri vurguladı. New York Times, Katar’ı ‘2019’da gitmek için’ 52 konumlarının yıllık listesinde yapan tek GCC ülkesi olarak listeleyerek uyum sağladı ve bu Arap Yarımadası’nı dünyanın dört bir yanından turistler için sıcak yeni bir yer olarak önerdi.

6. Dünyanın en açık ülkelerinden biri

Fotoğraf: Matt Kieffer CC BY-SA 2.0
Doğu Kavşağı’ndaki stratejik yeri sayesindenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *